• Anne

Is de Female Power course iets voor mij?Afgelopen weekend stonden we op de FitFair in Utrecht - een fantastisch evenement waar veel ervaren personal trainers, fitnessinstructeurs en personal trainers in wording op af waren gekomen! De meest gestelde vraag aan ons dit weekend was: 


"Is jullie Female Power course iets voor mij?"


Deze vraag kregen wij bijvoorbeeld van veel mannen, die zich afvroegen of ze wel welkom zouden zijn bij een course gericht op vrouwen. Jazeker zijn mannen welkom! Iedereen die fitnesstraining geeft of wil geven aan vrouwen heeft ontzettend veel baat bij onze course. Juist voor mannen kan het lastig zijn om vanuit de eigen ervaring te relateren aan de belevingswereld van vrouwen en zonder die ervaring kan het lastig zijn om een vrouw op maat te bedienen in je trainingen. Bij onze Female Power-course krijg je allerlei tools aangereikt om je service te verbeteren, zoals coachingstips voor vrouwen in verschillende fasen van hun leven.

Daarnaast kregen we deze vraag ook van personal trainers in wording, die bijvoorbeeld twijfelden of ze wel genoeg voorkennis hadden voor deze course. Je hebt natuurlijk wel baat bij voorkennis, maar het is absoluut geen voorwaarde voor deelname! We leveren een uitgebreid Fundamentals-handboek bij de course, waardoor je tijdens de zes weken deelname je kennis direct kunt bijspijkeren. 


Ook voor ervaren personal trainers die zich willen gaan specialiseren in het trainen van vrouwen, is onze Female Power course een aanrader. In de afgelopen 10-20 jaar is het aantal personal trainers exponentieel gegroeid en het is dan ook logisch dat klanten in de komende jaren steeds meer op zoek gaan naar personal trainers die gespecialiseerd zijn op een bepaald gebied. Het behalen van ons Female Power-certificaat is daarom echt een meerwaarde als jij je wilt specialiseren in het trainen van vrouwen rondom de zwangerschap, overgang, etc. 

Wacht niet langer, schrijf je NU hier in voor onze Female Power-course en profiteer van onze tijdelijke Early Bird-korting. 

75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven